Leden voor Leden

Delen is het nieuwe hebben

 

Hieronder treft u de Leden voor Leden aanbiedingen. Een aanbod aan kortingen op diensten of producten en exclusieve aanbiedingen voor leden van BC@D18. Ook u kan hier komen staan om uw business te promoten. Wordt vandaag nog lid en profiteer van alle mogelijkheden die de Businessclub voor u kan betekenen.

Leden voor Leden

Busio schilderwerken biedt de leden van BCD18 10% korting op uw binnen- en buitenschilderwerk.

B-Success staat voor Business-Success ofwel succesvol in ondernemen.

 

De filosofie die B-success hanteert is 'delen loont'. Als ik jou help, help ik jou. Alle deelnemers bezoeken de tweewekelijkse bijeenkomsten, helpen de andere ondernemers met hun vragen. Maar zijn vooral echte ambassadeurs voor elkaar.

 

B-Success start in juni 2017 in de Kempen.

 

Bij het huren van een kluisje bij Fortados doen wij exclusief voor de leden van Businessclub Dommel18 de volgende aanbieding.

 

Huur van een kluisje voor een periode van één jaar: twee maanden gratis huur

Huur van een kluisje voor een periode van twee jaar: vier maanden gratis huur

Huur van een kluisje voor een periode van drie jaar: zes maanden gratis huur

 

Ongeacht welk type kluis wordt gehuurd.

 

Sluit men een willekeurig huurcontract in de maand april 2017 af, dan krijgen de ondernemers gedurende drie maanden een gratis template op ons narrowcasting systeem.

Dit betekent drie maanden lang wordt je advertentie en of korte introductie filmpje getoond op de welkomstschermen binnen Fortados. Elke 3 minuten komt je advertorial voorbij.

Ik hoef niet uit te leggen wat een advertentie kost! Deze dus nu 3 maanden gratis bij het huren van een kluisje in de maand maart!

 

Kiest men voor een driejarig huurcontract, kan het bedrijf daarnaast éénmalig gratis gebruik maken van onze presentatieruimte met exclusieve keuken faciliteit om zijn of haar relaties uit te nodigen.

 

Hoe mooi en veilig kan het zijn! Voor alles van waarde, biedt Fortados de beste dienstverlening.

De voordelen

 

Als lid van Business Club @ Dommel 18 ontvang je de volgende voordelen :

 

 

Met aftrek van de kosten gaat de gehele opbrengst van de partners Niet-leden BC@D18 naar goede doelen. Door partner te zijn van BC@D18 levert u niet alleen goede exposure voor uw onderneming en helpt u met het uitbreiden van uw netwerk. U ondersteund ook nog eens goede doelen!!

Exclusief voor leden van

Business Club @ Dommel 18

 

JouwAcademie biedt een gratis Quickscan over wat  voor soort organisatie jij bent, aan ondernemingen met 10 medewerkers en meer.

Aanmelden BC@D18